Tidligere elev Jennifer

Jennifer

Jennifer-2

- Teknisk Gymnasium var det rigtige valg for mig

- Jeg valgte det tekniske gymnasium, fordi der var mere fokus på de naturvidenskabelige fag, og samtidig fik jeg præcis de samme muligheder for at videreuddanne mig, som et alment gymnasium giver. Jeg slap for at spilde tid på alle mulige forskellige fag, der ikke sagde mig noget, og så er HTX et genialt sted, når man er praktisk orienteret. Alle lærerne har været ude i det virkelige liv, og det mærker man, konstaterer Jennifer, der ikke tror, hun kunnet have opnået et lige så højt gennemsnit på et alment gymnasium.

Som læge har man både med videnskab og mennesker at gøre, og den kombination har altid passet Jennifer perfekt. Efter at være blevet student fra Rybners Tekniske Gymnasium i 2007 og have arbejdet et halvt års tid som tjener, begyndte hun derfor som planlagt på medicinstudiet i Århus.

Modeljob og forskning
Nu er hun nået langt hen i studiet. Et semesters pause med arbejde som lægevikar og rejseoplevelser har den målrettede studine dog også bevilget sig selv tid til.

Tanker om hvilket speciale, hun skal vælge, er for længst begyndt at melde sig.

- Jeg kan godt lide det akutte arbejde og overvejer at blive narkoselæge, men kardiologi og pædiatri interesserer mig også meget, fortæller Jennifer engageret.

Hendes arbejdsuge løber op i et sted mellem 37 og 50 timer, for udover studierne går der både tid med at supplere SU’en med et studiejob som model og lave forskning.

- Lige nu arbejder jeg på en artikel, hvor jeg regner på dødeligheden blandt ældre, der brækker en hofte. Det foregår i samarbejde med en vejleder i Aalborg, og målet er at få artiklen offentliggjort i Ugeskrift for Læger, fortæller Jennifer og fortsætter:

- Alle afdelinger konkurrerer meget på deres område. Derfor er det godt at forske og få så meget som muligt på cv’et, inden man bliver færdig.

Jennifer-3