Faglige konkurrencer

Faglige konkurrencer

En af de konkurrencer, Rybners Tekniske Gymnasium plejer at markere sig i, er DM i Teknologi og Erhvervscase, som afholdes af Danske Erhvervsskoler. Her er innovation og forretningstalent i højsædet, når gymnasieelever fra hhx og htx konkurrerer om produktudvikling og markedsstrategi.

DSC_2831.JPG

Regionale vindere af DM i Teknologi: Fra venstre er det Sabine Fredsted Stenger, Julie Them Betak, Lise Dahl Andersen og Line Schultz Jensen. Pigerne har lagt mange interessetimer i at udvikle professionelt præsentationsmateriale i form af visitkort, foldere, plancher m.m.

DSC_2834.JPG

DSC_2836.JPG

Derudover er der blandt andet Kemi-OL, Fysik-OL og matematikkonkurrencen Georg Mohr. Formålet med konkurrencerne er at stimulere interessen for det pågældende fag ved at udfordre de dygtigste elever med opgaver, der i sværhedsgrad ligger ud over det, de møder i den daglige undervisning. 


DSC_3449.JPG

Lise Andersen fra 3.F fik en stor og lærerig oplevelse ud af at deltage i Kemi-OL, runde to, hvor deltagere fra hele landet mødtes til en weekend med forsøg, foredrag og konkurrencer på H. C. Ørsted Instituttet.